Sayfalar

18 Aralık 2012 Salı

Satılık Kadın!

Artık gerçekten kime ne söveceğimi şaşırdım. Biz içimizde bir düzelecek umudu taşıdıkça her gün daha da boka sarıyor. Bugünkü habere göre Akp Bozkurt İlçe Başkanı Naim Köse; "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, Perdesiz ev ya satılık ya kiralıktır." demiş. Tabir yerindeyse böyle bir demeç sıçmış. Zihniyete bakar mısınz? Kendi adıma söyleyebilirim ki inanılmaz diş biledim bu mantıktaki insanlara ve inanıyorum toplumda benim gibi çok insan var. Ve bu bir yerde patlayacak. Toplumda müthiş bir kutuplaşma yaratıldı ve sonu çok kötü olacak. Ama olsun... Böylesine saçma, böylesine gerici zihniyetin her zaman karşısındayım. En samimi dileklerimle böyle örümcek kafalıların Allah toptan belasını versin!

3 yorum:

  1. Önce kendi tipine baksın geri zekalı!

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    Bu adam kim oluyor da böyle fetva verir gibi boyundan büyük laflar ediyor. Açsın Kur'an-ı Kerim'in Nur suresinin 31. ayetini doğru bir şekilde okusun ve tebyin etsin bakalım, Cenab-ı Allah'ın muradı neymiş?

    "Ayette başörtüsü kelimesi var; ayette göğüsleri örtme var; ancak ayetteki emir başörtüsü ile göğsü örtmektir. Ayette istenen ve amaçlanan göğsün örtülmesidir. Başın örtülmesine emir yoktur. Baş, toplumsal gelenek olarak örtülmektedir." (Prof.Dr.Hüseyin Atay-Kur'an'a Göre Araştırmalar VI)

    Bu konuda daha da ileri gidip, daha da saçmalayanlar var. Cenab-ı Allah onları ıslah eylesin ve onlara hidayet versin inşallah!

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Onlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum :(

    YanıtlaSil