Sayfalar

17 Ocak 2013 Perşembe

Mutlu Yıllar Khalesim...


Hayatım... Güneşim, Yıldızım, Işığım...

17 ay önce değdi bakışlarımız birbirine.. "Acaba"lar, "Olur mu ki?"ler, "Öyle uzaktan uzağa nasıl olur ki"ler... Bu düşüncelerle paketlemiştin duygularını. Ve ben açtım o paketi aşkım. Yırttım attım. "İnan" dedim bana.. Telefon ahizesine yaşam destek ünitesiymiş gibi bağımlı olduk sonra. Çünkü seni ülkenin diğer ucuna aldılar yanımdan. İlk görev yerine gitme isteğini ben senin için sokaktaki bir yabancıyken vermiştin ve devlet seni "Madem hevesli, yeni bir öğretmensin; Ozaman doğru doğuya!" diyerek Van'a atamıştı. Ben yırttım attım ama sen önceleri belli bir süre atmadın o ambalajı biliyorum. Gittiğinde olur da yürümez ve bir aksilik olursa diye yaralarını da sarmak için sakladın onu. Ama baktın ki olmuyor, sen dünya'nın öbür ucuna da atansan bırakmıyor seni bu adam, sen de attın o ambalajı... İyi de yaptın.

Ben askere gittim sonra. O travmayı atlatabilmemein tek sebebisin bebeğim. Doğunun o ücra köşelerinde kimseye anlatamadığımız sıkıntıları, karanlıkları yaşarken ışığım, güneşim, khalesimdin... Hala da öylesin. Sen olmasaydın ben orada delirir öyle gelirdim aşkım. Senin desteğinle atlatabildim zorlukları. Sonrasında sıra ben de. Seni oradan kurtarabilmek için, sana oralarda destek olmak için ben çabalıyorum. Devlet için en önemli kurum olduğu iddia edilen "aile" yine devlet tarafından bölündü ve biz biraraya gelemedik. Ama o da olacak bitanem. O günler de gelecek. Işığım güneşim khalesim...

17 benim hayatımda tesadüfleri olan bir rakam. Ortaokulda numaram bu olduğu için bir hocamın başlattığı akıma diğerleri de katılarak beni adım yerine bu numarayla çağırırlardı. Ve 17 ay önce tanıtığım khalesim, 17 Ocak'ta bugün doğdu. İyi ki doğdu, iyi ki inandı bana... Biz birbirimize sözler vermiştik. Bir daha doğumgünümüzü birbirimizden uzakta geçirmeyeceğimize dair. Üzülme bitanem. Elimizde değildi evet ama sana yemin ediyorum bitanem.. "Bir daha benden uzakta hiç bir şey kutlamayacaksın..."

Seni çok seviyorum Aşkım.. Canım.. Bitanem.. Kadınım.. Her şeyim.. Işığım.. Ruhum.. Ömrüm.. Huzurum.. Güneşim.. Khalesim..

İyi ki doğdun, İyi ki varsın ve İyi ki benimsin AŞKIM.. Birlikte nice yıllara...


10 yorum:

  1. Ne harika bir yazı, ne duygulu sözler, dilerim mutluluğunuz hep daim olur, her ikinize da mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  2. bu kadar yoğun duygular yaşayan bir erkeği uzun zamandır ilk kez görüyorum.Umarım en kısa zamanda biter bu hasret

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler yorumunuz ve iyi dilekleriniz için..:)

      Sil
  3. Böyle şeyler cok güzel şeyler ne desem ki:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir yazı ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Seni Çok Seviyorum...




    Shekh ma shieraki anni!

    YanıtlaSil