Sayfalar

9 Ekim 2013 Çarşamba

Allah Belanı Versin Senin!

Bugün hürriyet gazetesinde gördüğüm haber günümü resmen mahvetti. Ben böyle insanlık dışı şeyler görmeye artık dayanamyorum. Suudi Arabistan'da hayvanın teki 5 yaşındaki kızına tecavüz edip öldürüyor. Gerekçe olarak da "Kızlığından şüphe ediyordum" diyor. Allah belanı versin senin.. Verilen ceza da 8 yıl hapis ve 800 kırbaç.. Kimse kusura bakmasın ama madem şeriat hükümlerine uyan bir ülke orası, aynı şekilde sana da tecavüz edilmesini o kadar isterdim ki! Sonra da öldürülmeni!!! İnsan olmandan şüpheleniyorduk derdik sonra da.. Bahanemiz de hazır olurdu.. Bu orospu çocuğunun idam cezasına ya da daha ağır bir cezaya çarptırılmamasının sebebi de ne biliyor musunuz? Kızı öldürmüş olması. Yani onu o utançla yaşamaktan kurtarmış olması.. Tipine sıçtığım!!.. Allah hepinizin belasını versin!!!

3 yorum:

  1. Başlık çok yerinde !!!!!

    YanıtlaSil
  2. Bir an için ülkemizin geleceğini okuduğumu sandım. Neyse ki değilmiş...

    Yoksa olabilir mi? :S

    YanıtlaSil
  3. Hastalıklı zihinler.
    Hastalıklı zihinlerin kurduğu sistem.
    Hastalıklı zihinlere ceza vermeyen sistem.
    Ne denir ki?

    Not: Aranız da "Sen şeriata mı hastalıklı dedin!" tonunda düşünenleriniz varsa benim kastım o değil. Zira şeriat sisteminden pek anlamam.

    Benim anlatmaya çalıştığım şey, dünyanın her yerinde halkın itiraz etmeyeceği sistemin fotoğrafını vitrine koyup arka planda kendi hastalıklı beyinlerinin ürettiği aptal düzeni yerleştiriyorlar.

    YanıtlaSil